Norsk Bokmål
Legalisering

Om oss

Autorisering.no består av et lite team av rådgivere som er klare til å hjelpe deg med ditt dokument. Du kan nå oss på telefon, via livechat og e-mail, og er klare til å besvare alle spørsmål du måtte ha rundt autoriseringsprosessen.

Hvem er oversetterne?

Autorisering.no samarbeider med mange av Norges nøye utvalgte translatører og sammen med dem hjelper vi deg autorisere dine dokumenter. Vi har mange års erfaring med oversettelse av alle former for offisielle dokumenter, og vårt nettverk av autoriserte translatører oversetter til mange forskjellige språk.

Hvem er vi

Autorisering.no er et oversettelsesbyrå som spesialiserer seg på statsautoriserte oversettelser, både for private- og bedriftskunder. Autorisering ble stiftet i 2020 som et resultat av stor etterspørsel på autoriserte oversettelser gjennom vårt morselskap Diction. Diction leverer oversettelser til hele Skandinavia og har eksistert siden 2010. Konsernet har kontorer i både Norge, Sverige og Danmark.

Oversettere med bransjeerfaring

For å få en korrekt oversettelse med korrekt terminologi så anbefaler vi deg at du bestiller din oversettelse hos spesialister med kjennskap til bransjen. Sammen med vårt morselskap har vi et stort oversetternettverk med oversettere innen mange forskjellige felt, og vi hjelper deg gjerne med å oversette din bransjespesifikke tekst. 

Oversettelse for bedrifter og privatpersoner

Vi har spesialisert oss på statsautoriserte tekster og hjelper både bedrifter og privatpersoner som har behov for oversettelse av offentlige dokumenter som for eksempel straffeattester, dåpsattester, vigselsattester, vitnemål og andre lignende dokumenter. Uansett hva ditt oversettelsesbehov er så er du velkommen til å kontakte oss! Hvis du skulle ha et oversettelsesbehov som er utenfor vårt felt så henviser vi deg til våre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg videre.

Kontakt oss i dag via e-post, telefon eller LiveChat.

Kontakt oss i dag via telefon, e-post eller vår chat-funksjon. En av våre medarbeidere er klare til å besvare dine spørsmål. OBS: Vi får mange forespørsler om pris over telefon, men vi kan dessverre ikke oppgi pris uten å ha sett dokumentet først. Vi anbefaler derfor at du laster opp dokumentet via vår hjemmeside for å få raskest mulig betjening. Vi kan kun oppgi pris etter å ha sett på dokumentet med en translatør. Bemerk at personlig oppmøte ikke er mulig, og at alle henvendelser foregår elektronisk. Vi tilbyr telefonisk betjening, LiveChat og besvarelse av e-post fra kl. 8 til 17.00 i hverdager.  


Autorisering.no AS

Adresse: Fridtjof Nansens plass 4 (ikke besøksadresse)
0160 Oslo
Tlf.: +47 40 88 88 03
Åpningstid telefon: kl. 8.00-17.00 

Miriam Madsen Krane
Prosjektleder
Ada Ommedal Matic
Prosjektkoordinator
Claus Boberg
Chief Financial Officer

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via Chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 8:30-16:30.
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121