Norsk Bokmål
Legalisering

Andre språk

Hvilke språk oversetter vi til:

Autorisering.no oversetter til de fleste språk i verden. Våre kunder skal typisk bruke dokumentene sine i andre land eller på nye markeder som de gjerne vil inn på. Alle våre oversettere er morsmålsoversettere og/eller statsautoriserte oversettere, som har spesialisert seg innenfor spesifikke industrier. Oversetternes spesialisering sikrer at din tekst får korrekt terminologi og skriftspråk som virker overbevisende for leseren.

42 forskjellige språk

På denne siden kan du se hvilke språk vi oversetter mest til. Vi oversetter imidlertid også til andre og mindre språk. Skulle du stå med et behov for oversettelse til et språk som ikke er angitt på vår hjemmeside, anbefaler vi at du kontakter oss for å høre om vi kan hjelpe. Vi har samarbeidspartnere i land med andre språk enn de vi jobber med til daglig, så vi kan hjelpe deg med de fleste oppgaver.  Listen nedenfor viser noen av de språkene vi jobber med: 

Polsk
Rumensk
Serbisk
Urdu
Bulgarsk
Kroatisk
Estisk
Gresk
Finsk
Islandsk
Bosnisk
Japansk
Litauisk
Ungarsk
Tyrkisk
Svensk

Vi oversetter til mange språk
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via Chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 8:30-16:30.
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121