Legalisering

Om oss

Autorisering.no består av et lite team av rådgivere som sitter klare til å hjelpe deg med ditt oversettelsesbehov. Du kan ta kontakt med oss på telefon, e-post eller via vår chat, og vi vil rådgi deg best mulig i forhold til autoriseringsprosessen.

Hvem er oversetterne?

Autorisering.no samarbeider med mange av Norges nøye utvalgte translatører og sammen med dem hjelper vi deg med å autorisere dine dokumenter. Våre oversettere har mange års erfaring med oversettelse av alle former for offisielle dokumenter.

Hvem er vi

Autorisering.no er et oversettelsesbyrå som spesialiserer seg på statsautoriserte oversettelser, både for private- og bedriftskunder. Autorisering.no ble stiftet i 2020 som et resultat av stor etterspørsel på autoriserte oversettelser gjennom vårt moderselskap, Diction AS. Diction leverer oversettelser til hele skandinavia og har eksistert siden 2010. Konsernet har kontorer i både Norge, Sverige og Danmark.

Oversettere med bransjeerfaring

For å få en korrekt oversettelse med korrekt terminologi så anbefaler vi deg at du bestiller din oversettelse hos spesialister med kjennskap til bransjen. Sammen med vårt moderselskap har vi et stort oversetternettverk med oversettere innen mange forskjellige felt, og vi hjelper deg gjerne med å oversette din bransjespesifikke tekst. 

Oversettelse for bedrifter og privatpersoner

Vi har spesialisert oss på statsautoriserte tekster og hjelper både bedrifter og privatpersoner som har behov for oversettelse av offentlige dokumenter som for eksempel straffeattester, dåpsattester, vigselsattester, vitnemål og andre lignende dokumenter. Uansett hva ditt oversettelsesbehov er, så er du velkommen til å kontakte oss! Hvis du skulle ha et oversettelsesbehov som er utenfor vårt felt, så henviser vi deg til våre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg videre.

Kontakt oss i dag via e-post, telefon eller chat.

Kontakt oss i dag på telefon, e-post eller via vår chat-funksjon nederst på siden. En av våre medarbeidere sitterklare til å besvare dine spørsmål.

 
OBS: Vi får mange forespørsler om pris over telefon, men vi kan dessverre ikke oppgi priser uten å ha sett dokumentet først.

Vi anbefaler derfor at du laster opp dokumentet via vårt kontaktskjema for å få raskest mulig betjening. Vi kan kun oppgi pris etter å ha sett på dokumentet sammen med en translatør. 

Personlig oppmøte på vår adresse ikke er mulig uten avtale, alle henvendelser foregår elektronisk. 

Vi tilbyr telefonisk betjening, chat og besvarelse av e-post fra kl. 08.30 til 16.30 alle hverdager.  


Autorisering.no

Adresse:
Fridtjof Nansens plass 4 (ikke besøksadresse)
0160 Oslo
E-post: [email protected]
Tlf.: +47 40 88 88 03
Åpningstid telefon: kl. 08.30-16.30 

Cristina Heiberg
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Maja Wistrand
Marie Toftegaard Olsen
Andri Freyr Ríkarðsson
Saara Winter
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder
Martin Boberg
CEO
Julie Munkø
Vendor Manager
Claus Boberg
CFO

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121