Ring på 408 88 803
Hverdager fra kl. 08:00 til 16:00
Legalisering

Om Autorisering.no

Autorisering.no består av et lite team av rådgivere som sitter klare til å hjelpe deg med ditt oversettelsesbehov. Du kan ta kontakt med oss på telefon, e-post eller via vår chat, og vi vil rådgi deg best mulig i forhold til autoriseringsprosessen.

Hvem er oversetterne?

Autorisering.no samarbeider med mange av Norges nøye utvalgte translatører og sammen med dem hjelper vi deg med å autorisere dine dokumenter. Våre oversettere har mange års erfaring med oversettelse av alle former for offisielle dokumenter.

Hvem er vi

Autorisering.no er et oversettelsesbyrå som spesialiserer seg på statsautoriserte oversettelser, både for private- og bedriftskunder. Autorisering.no ble stiftet i 2020 som et resultat av stor etterspørsel på autoriserte oversettelser gjennom vårt moderselskap, Diction AS. Diction leverer oversettelser til hele skandinavia og har eksistert siden 2010. Konsernet har kontorer i både Norge, Sverige og Danmark.

Oversettere med bransjeerfaring

For å få en korrekt oversettelse med korrekt terminologi så anbefaler vi deg at du bestiller din oversettelse hos spesialister med kjennskap til bransjen. Sammen med vårt moderselskap har vi et stort oversetternettverk med oversettere innen mange forskjellige felt, og vi hjelper deg gjerne med å oversette din bransjespesifikke tekst. 

Oversettelse for bedrifter og privatpersoner

Vi har spesialisert oss på statsautoriserte tekster og hjelper både bedrifter og privatpersoner som har behov for oversettelse av offentlige dokumenter som for eksempel straffeattester, dåpsattester, vigselsattester, vitnemål og andre lignende dokumenter. Uansett hva ditt oversettelsesbehov er, så er du velkommen til å kontakte oss! Hvis du skulle ha et oversettelsesbehov som er utenfor vårt felt, så henviser vi deg til våre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg videre.

Kontakt oss i dag via e-post, telefon eller chat.

Kontakt oss i dag på telefon, e-post eller via vår chat-funksjon nederst på siden. En av våre medarbeidere sitterklare til å besvare dine spørsmål.

 
OBS: Vi får mange forespørsler om pris over telefon, men vi kan dessverre ikke oppgi priser uten å ha sett dokumentet først.

Vi anbefaler derfor at du laster opp dokumentet via vårt kontaktskjema for å få raskest mulig betjening. Vi kan kun oppgi pris etter å ha sett på dokumentet sammen med en translatør. 

Personlig oppmøte på vår adresse ikke er mulig uten avtale, alle henvendelser foregår elektronisk. 

Vi tilbyr telefonisk betjening, chat og besvarelse av e-post fra kl. 08.00 til 16.00 alle hverdager.  


Autorisering.no

Adresse:
Bogstadveien 27 B (ikke besøksadresse)
0355 Oslo
E-post: [email protected]
Tlf.: +47 40 88 88 03
Åpningstid telefon: kl. 08.00-16.00 

Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder
Christopher Horn
Prosjektassistent
Martin Boberg
CEO
Julie Munkø
Vendor Manager
Claus Boberg
CFO

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121