Ring på 408 88 803
Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til kinesisk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Få et uforpliktende tilbud på en kinesisk oversettelse, enten det er en profesjonell oversettelse eller en autorisert oversettelse med stempel 

Når man trenger å oversette noe til eller fra kinesisk, kan man både få en vanlig oversettelse eller en autorisert oversettelse med stempel fra en statsautorisert oversetter. Vår anbefaling er at du kontakter mottaker av oversettelsen din for å høre hvilke krav de har til oversettelsen av ditt dokument. 

Kinesiske oversettere

Vi har et spesialisert team av kinesiske oversettere som har lang erfaring med ordinære og juridiske oversettelser. Uansett hvilken type oversettelse du trenger, kan vi hjelpe deg med oversettelsen din. Vi tilbyr autoriserte oversettelser med underskrift av en oversetter og vanlige profesjonelle oversettelser. Våre kinesiske oversettere kan hjelpe deg gjennom begge typer oversettelser – vårt nettverk består av 200 oversettere i Norge og 500 oversettere i utlandet. Du kan være sikker på at teksten din blir oversatt av en ekspert. 

Hva er prisen på en kinesisk oversettelse?         

Prisen på en kinesisk oversettelse kan variere en del. For å få en pris, vennligst send inn dokumentene dine, enten som en PDF eller i et bildeformat. Så snart vi ser teksten, vil du motta en pris fra oss på e-post. Send derfor teksten din umiddelbart, og vi kommer tilbake med et tilbud. 

Vår minstepris for en autorisert oversettelse fra norsk til kinesisk er 1.243,75 NOK inkl. mva.
Alle oppdrag er imidlertid individuelle, så send oss en forespørsel, så finner vi et tilbud til deg.

Konfidensiell behandling av alle dokumenter    

Dokumentet ditt blir kun gjennomgått av vår prosjektleder og potensielt også av oversetteren hvis du velger å bestille en oversettelse hos Autorisering.no. Du kan derfor stole på at oversettelsen din er i trygge hender hos oss. 

Onlinebetjening                                    

Vi er tilgjengelige gjennom vårt kontaktskjema, chatten på vår nettside og e-post, og du kan også ringe oss opp og snakke med oss direkte. Åpningstidene våre er fra kl. 08.30 til 16.30. Autorisering.no tilbyr bare service på nettet. Hvis du ønsker å møte oss personlig, kan vi avtale et tidspunkt.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser 

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg. 

Leveringstid på en kinesisk oversettelse    

Leveringstiden på kinesiske oversettelser avhenger av tekstmengde. I tillegg er det ofte noe formatering/layout som må tilpasses i kinesiske oversettelser, noe som gjør det ekstra viktig for oss å se teksten før vi kommer med en leveringstid. Den typiske leveringstiden er på 4-5 virkedager. 

Mottak av dokumentene dine       

Etter at vi har oversatt teksten din, får du oversettelsen sendt tilbake via post. Du oppgir adressen til oss når du velger å bestille oversettelsen. 

Håndtering av hasteoppdrag  

Vi håndterer hasteoppdrag hver dag. Ved hasteoppdrag er det andre forhold som gjelder. Vennligst oppgi når du trenger oversettelsen, så avtaler vi videre derfra. 

Slik bestiller du en oversettelse         

For å motta et tilbud, vennligst send inn dine tekster til oss. Etter dette vil det være mulig å akseptere vårt tilbud ved å betale med enten bankkort, Vipps eller via bankoverføring. Ta gjerne kontakt med en gang, vi ser frem til å hjelpe deg.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121