Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til kroatisk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trenger du en kroatisk oversettelse med apostillestempel?    

Mange trenger å få oversatt dokumenter til og fra kroatisk, og hvis du har et offisielt dokument utstedt av myndighetene i Kroatia eller Norge, må du være spesielt oppmerksom. I mange tilfeller kan det være nødvendig med en offisiell oversettelse. Det er et alternativ å bestille en oversettelse som senere kan legaliseres og påføres et apostillestempel fra Statsforvalteren. Vi anbefaler alle kunder å forhøre seg med myndighetene som skal motta oversettelsen om hvilke krav som stilles til oversettelsen. Hvis oversettelsen skal brukes av det offentlige, kan de ofte veilede deg med hensyn til formelle krav.

Kroatiske oversettere        

Våre kroatiske oversettere er i stand til å utføre de fleste oversettelser og har erfaring med mange forskjellige typer dokumenter. Vi har erfaring med å oversette alt fra vitnemål til dåpsattester og testamenter. Vårt team av oversettere i Norge består av 200 oversettere, og i tillegg har vi et internasjonalt nettverk av samarbeidspartnere på over 500 oversettere. Du er derfor sikret profesjonell og kunnskapsrik veiledning når du får Autorisering.no til å hjelpe deg. 

Prisen på en kroatisk oversettelse          

I Autorisering.no gjør vi det vi kan for å tilby deg den beste prisen på oversettelsen din. Vi kan derfor ikke oppgi generelle priser, da prisen varierer fra oppdrag til oppdrag. Send derfor teksten din til oss via vårt kontaktskjema, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Slik behandler vi dokumentene dine      

Prosjektlederen vår vil gjennomgå dokumentene dine for å gi deg et tilbud. Alle tekster vi mottar, behandles konfidensielt.

Slik kommer du i kontakt med oss           

Du kan kontakte oss alle ukedager fra kl. 08.30 til 16.30. Bare ring oss, send en e-post eller kontakt oss via vår live chat-funksjon, som du finner nederst til høyre.

Betaling 

Når du bestiller oversettelsen, vil du få en rekke betalingsalternativer. Du kan alltid betale med bankkort, inkludert både MasterCard og VISA. Alternativt kan du betale med Vipps eller bankoverføring.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Leveringstid på en kroatisk oversettelse       

Oversettelse av tekster til og fra kroatisk kan ta noe tid ettersom det er få oversettere. Hvis vi allerede er i gang med andre oversettelser, er vi nødt til å avslutte disse først. Leveringstiden for en oversettelse er vanligvis 4-5 virkedager når dokumentet er på maksimalt tre sider, men andre forhold kan også ha innvirkning på leveringstiden.

Hva er inkludert i prisen?

For å gjøre det enkelt for deg, er alt inkludert i prisen du får oppgitt fra vår prosjektleder. Det vil si at du betaler for både oversettelse, stempling og levering av oversettelsen din. Grunnen til at levering er inkludert, er at man i de fleste tilfeller skal bruke oversettelsen fysisk overfor myndighetene. 

Hasteoppdrag 

I tilfelle du trenger noe oversatt til kroatisk, og det haster, bør du kontakte oss via kontaktskjemaet og deretter ringe oss opp. Da kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121