Norsk Bokmål
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til Japansk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Hva er ditt behov — Japansk oversettelse med stempel?

Mange japanske oversettelser må både oversettes av en statsautorisert oversetter, legaliseres hos en notar og apostillestemples hos Statsforvalteren.  Det er vanskelig for oss å vite på forhånd hva du trenger. Vår anbefaling er derfor at du finner ut nøyaktig hvilken type oversettelse du trenger. Du kan gjøre dette enten ved å kontakte myndigheten som trenger oversettelsen på japansk eller undersøke om de har oppgitt kravene på nettsiden sin. I tillegg til juridisk gyldige oversettelser finnes det også oversettelser som ikke trenger å bekreftes eller legaliseres. Det er viktig å få avklart dette før man starter en oversettelse. Vi er selvsagt tilgjengelige for å svare på generelle spørsmål rundt oversettelsen, men vi kan ikke gi deg et konkret svar på hvilken type oversettelse du trenger. 

Japanske translatører

Hos Autorisering.no har vi japanske oversettere som sitter klare til å hjelpe med å oversette dokumentet ditt fra norsk til japansk. Vi har et nettverk av over 200 oversettere i Norge samt over 500 i utlandet. Våre oversettere har hver sin spesialitet som de oversetter innenfor, slik at vi kan hjelpe med de fleste typer oversettelser. Vi har spesielt god erfaring med å oversette for eksempel dåpsattester, testamenter, vitnemål, førerkort og lignende dokumenter.

Japansk oversettelse

Prisen på en japansk oversettelse varierer avhengig av hvilken type oversettelse du trenger. Vi sørger for at du alltid er garantert markedets beste pris for japansk oversettelse når du bestiller hos Autorisering.no. På nettsiden vår kan du sende dokumentene du ønsker oversatt til japansk, og vi kommer raskt tilbake til deg med et uforpliktende tilbud. Vårt tilbud inkluderer autorisert oversettelse og forsendelse til din adresse.

Konfidensiell håndtering av dokumentene

Alle våre oversettere er underlagt taushetsplikt, og vi håndterer alltid dokumentene dine strengt konfidensielt. Hvis du velger å ikke bestille oversettelsen din på Autorisering.no likevel, vil vi umiddelbart slette dokumentene dine.

Bestill online med enten bankkort, Vipps eller bankoverføring         

Når du bestiller oversettelsen din gjennom Autorisering.no, kan du enten betale med bankkort, Vipps eller via bankoverføring. 

Forretningsoversettelser

 Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og vi har derfor også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Leveringstiden for japansk oversettelse

Leveringstiden på japanske oversettelser varierer utfra tilgjengelighet hos oversetter og menge tekst som skal oversettes, vi er derfor nødt til å se dokumentene du skal ha oversatt før vi kan sette en leveringstid. Send oss dokumentene dine digitalt, så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud snarest mulig.

Levering av din japanske oversettelse via post

Så snart din japanske oversettelse er fullført, sender vi den direkte til deg i posten. Leveringen av oversettelsen din er alltid inkludert i prisen, og vi leverer til ønsket adresse i enten inn- eller utland. Du kan også be om å få din japanske oversettelse elektronisk.

Japansk oversettelse som hasteoppdrag

Autorisering.no kan utføre din japanske oversettelse som hasteoppdrag mot en tilleggsavgift hvis du er i en akutt situasjon hvor du trenger dokumentene oversatt raskest mulig. Ring oss eller kontakt oss via vårt kontaktskjema på nettside hvis du har en presserende henvendelse.

Kontakt oss via e-post, chat eller telefon alle hverdager mellom kl. 08.30 og 16.30

Vi sitter klare til å hjelpe deg mandag til fredag fra kl. 08.30 til 16.30 med unntak av helligdager. 

Kontakt oss på telefon +47 408 88 803, via e-post: [email protected] eller via vår chat.  

Vi ser frem til å høre fra deg.

Du kan kontakte oss og avtale et personlig møte hvis det er nødvendig i forbindelse med oversettelsen din. 

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til de fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121