Ring på 408 88 803
Hverdager fra kl. 08:00 til 16:00
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til portugisisk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Har du bruk for en portugisisk oversettelse? Hos Autorisering.no kan du bestille en portugisisk oversettelse utført av en portugisisk translatør

Har du en tekst som skal presenteres for en offentlig institusjon? Hvis den skal oversettes til eller fra portugisisk, trenger du nesten alltid en statsautorisert oversettelse, stemplet av en autorisert translatør. Det finnes imidlertid tilfeller hvor det er særlige krav til oversettelsen, og vi anbefaler derfor at du forhører deg med den gjeldende institusjon som skal motta dokumentene dine.

Portugisiske translatører

Det er et krav til statsautoriserte oversettelser til og fra portugisisk at de skal være utført, underskrevet og stemplet av en portugisisk translatør. Uansett dokumentet ditt krever, anbefaler vi at du kontakter oss, så vi kan guide deg igjennom prosessen.

Pris – Hvor mye er det for en en portugisisk oversettelse?     

Vi kan ikke oppgi pris uten å ha sett på dokumentet, og vi vil derfor be deg sende inn dokumentet ditt via vår hjemmeside. Når vi har mottatt dokumentet som enten skal oversettes fra portugisisk, vil vi gi deg et tilbud med pris og leveringstid. Du kan sende dokumentet ved å skanne det og fylle ut vårt kontaktskjema.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?       

Når du ber om et tilbud, er det bare vår prosjektleder og den gjeldende translatøren som leser teksten din. Autorisering.no er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Oversettelser for bedrifter

Autorisering.no oversetter mange forskjellige tekster for bedriftskunder. Våre kunder kommer fra de fleste bransjer, og vi har derfor også oversettere med forskjellig bransjekunnskap. Når vi utfører bedriftsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får full uttelling for oversettelsen din. Vi har derfor spesialister fra hele verden. Samtidig gir vi deg en god pris på din portugisiske oversettelse. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir utført av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker å få oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via vår kontaktformular.

Levering – Få tilsendt den portugisiske oversettelsen din            

Vi sender alle oversettelser med posten til den ønsket adresse, uansett om det er i Norge eller utlandet.

Telefonisk og online chat-support alle hverdager        

Du har mulighet for å kontakte oss alle hverdager, med unntak av helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08.30 til 16.30.

Bestill online med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel       

Hvis du beslutter deg for å få hjelp med din portugisiske oversettelse av Autorisering.no, kan du betale med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel. 

Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03

via e-post: [email protected] eller gjennom vår live chat. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121