Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til portugisisk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Har du bruk for en portugisisk oversettelse? Hos Autorisering.no kan du bestille en portugisisk oversettelse utført av en portugisisk translatør

Har du en tekst som skal presenteres for en offentlig institusjon? Hvis den skal oversettes til eller fra portugisisk, trenger du nesten alltid en statsautorisert oversettelse, stemplet av en autorisert translatør. Det finnes imidlertid tilfeller hvor det er særlige krav til oversettelsen, og vi anbefaler derfor at du forhører deg med den gjeldende institusjon som skal motta dokumentene dine.

Portugisiske translatører

Det er et krav til statsautoriserte oversettelser til og fra portugisisk at de skal være utført, underskrevet og stemplet av en portugisisk translatør. Uansett dokumentet ditt krever, anbefaler vi at du kontakter oss, så vi kan guide deg igjennom prosessen.

Pris – Hvor mye er det for en en portugisisk oversettelse?     

Vi kan ikke oppgi pris uten å ha sett på dokumentet, og vi vil derfor be deg sende inn dokumentet ditt via vår hjemmeside. Når vi har mottatt dokumentet som enten skal oversettes fra portugisisk, vil vi gi deg et tilbud med pris og leveringstid. Du kan sende dokumentet ved å skanne det og fylle ut vårt kontaktskjema.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?       

Når du ber om et tilbud, er det bare vår prosjektleder og den gjeldende translatøren som leser teksten din. Autorisering.no er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Oversettelser for bedrifter

Autorisering.no oversetter mange forskjellige tekster for bedriftskunder. Våre kunder kommer fra de fleste bransjer, og vi har derfor også oversettere med forskjellig bransjekunnskap. Når vi utfører bedriftsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får full uttelling for oversettelsen din. Vi har derfor spesialister fra hele verden. Samtidig gir vi deg en god pris på din portugisiske oversettelse. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir utført av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker å få oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via vår kontaktformular.

Levering – Få tilsendt den portugisiske oversettelsen din            

Vi sender alle oversettelser med posten til den ønsket adresse, uansett om det er i Norge eller utlandet.

Telefonisk og online chat-support alle hverdager        

Du har mulighet for å kontakte oss alle hverdager, med unntak av helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08.30 til 16.30.

Bestill online med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel       

Hvis du beslutter deg for å få hjelp med din portugisiske oversettelse av Autorisering.no, kan du betale med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel. 

Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03, 

via e-post: [email protected] eller gjennom vår live chat. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121