Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til bosnisk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Autorisert bosnisk oversettelse

For de fleste kan det være vanskelig å vite om man trenger en autorisert oversettelse. Autorisering.no tilbyr dette, men anbefaler at du forsikrer deg om hva du trenger før du eventuelt bestiller en oversettelse til for eksempel bosnisk. For å finne ut hva du trenger, anbefales det at du kontakter myndigheten som ønsker en oversettelse fra deg. Her får du opplyst hva de krever fra deg. Du er også velkommen til å kontakte Autorisering.no for å få veiledning om hvordan du finner ut hva du trenger.

Profesjonelle bosniske oversettere

Vårt team av bosniske oversettere tilbyr oversettelse til både private og bedriftskunder. På daglig basis hjelper vi kunder med å oversette juridiske dokumenter av alle typer. Våre oversettere har gjort mange oversettelser, og vil derfor også kunne bidra til å oversette dokumentet ditt. Autorisering.no består av ca. 200 oversettere fra Norge, en håndfull av dem til bosnisk. For å oppfylle alle kravene har vi tett samarbeid med kolleger fra utlandet, og derfor har vi et samlet nettverk på mer enn 500 oversettere fra andre land enn Norge. Kontakt oss derfor med din forespørsel for ytterligere råd/veiledning.

Prisen på en bosnisk, autorisert oversettelse 

For å få et tilbud på oversettelsen din, vennligst send dokumentet ditt til oss via vårt kontaktskjema. Du vil da motta et tilbud fra en prosjektleder i Autorisering.no.

Alt behandles konfidensielt

Når kundene våre trenger noe oversatt, er det ofte sensitive opplysninger og dokumenter vi har å gjøre med. Alt personell i Autorisering.no er underlagt full taushetsplikt, og dokumentene dine behandles derfor konfidensielt.

Motta din bosniske oversettelse via post

Leveringstiden på en bosnisk oversettelse kan variere en del. Vanligvis hvis det bare er én side, kan det ta 4-5 arbeidsdager før du får tilbake oversettelsen. Kontakt oss, og vi gir deg en spesifikk leveringstid for på oversettelsen av dokumentet ditt.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange typer tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden, og vi har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Hasteoppdrag — Ved bosniske oversettelser 

Hvis du trenger å få dokumentet oversatt umiddelbart, kan vi også hjelpe deg. Mot et hastegebyr kaster vi fra oss alt annet vi har i hendene. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Åpningstider 

Du kan alltid treffe oss i åpningstiden vår fra kl. 08:30 til 16:30. Vi utøver kun onlinebetjening, da vi er en e-handelstjeneste. Du kan kontakte oss via vår chattefunksjon, e-post eller på telefon. Hvis du vil møte oss fysisk, kan du be om et møte, så avtaler vi et tidspunkt. Vi har åpent mandag til fredag.

Nettbetaling 

Som en e-handelstjeneste kan du betale online, du har muligheten til å betale med VISA, MasterCard og andre bankkort. I tillegg kan du foreta en bankoverføring eller betale med Vipps. Hvis du vil betale kontant, må det avtales med oss.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121