Ring på 408 88 803
Hverdager fra kl. 08:00 til 16:00
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til bulgarsk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Hvilke krav gjelder for oversettelsen din? 

Vi i Autorisering.no har spesialisert oss i å oversette juridiske dokumenter. Kravet til typen oversettelse avhenger av den respektive myndigheten som ber om at dokumentene dine oversettes. Vanligvis dreier det seg om to typer oversettelser innenfor det juridiske feltet. Som oftest er det en myndighet som ber om at oversettelsen enten skal stemples av en bulgarsk oversetter, eller at den legaliseres ved at den samtidig påføres et apostillestempel fra Statsforvalteren.  Du må imidlertid være oppmerksom på at det kan være unntak. Når du bestiller oversettelsen din, bør du på forhånd ha undersøkt hvilken type oversettelse du trenger. Hvis du er i tvil om dette, bør du forhøre deg med den myndigheten som krever den bulgarske oversettelsen.

Alltid profesjonelle oversettere             

Våre bulgarske oversettere har lang erfaring med å oversette dokumenter for både bedrifter og privatpersoner. I Autorisering.no hjelper vi våre kunder med oversettelse av mange typer dokumenter, blant annet kjøpsavtaler, testamenter, dåpsattester og mye mer. Vårt team av autoriserte oversettere består av mer enn 200 i Norge og over 500 internasjonalt. Når du bestiller hos oss, garanterer vi at du får korrekte juridiske oversettelser til/fra bulgarsk, og med rask leveringstid.

Prisen på din bulgarske oversettelse 

 Vi vurderer alltid papirene du trenger oversatt før vi beregner prisen, og sikrer dermed at du får din bulgarske oversettelse til best mulig pris. Hos Autorisering.no er vi stolte over å tilby markedets laveste priser på juridiske oversettelser. Du har alltid muligheten til å få et uforpliktende tilbud på oversettelsen til/fra bulgarsk. Det eneste du trenger å gjøre, er å legge inn et bilde av dokumentene som skal oversettes og sende dem til oss via vår hjemmeside. Vårt tilbud til deg dekker både oversettelsen, nødvendige stempler og levering pr. post.

Kontakt oss på Autorisering.no 

Våre daglige åpningstider er fra kl. 08:30 til 16:30 hver dag, med unntak av helg og helligdager. Du kan også nå oss på telefon eller online via e-post eller live chat.

Nettbetaling  

Du kan bestille og betale oversettelsen enkelt og sikkert online. Vi aksepterer både bankkort og Vipps, eller du kan velge å betale via bankoverføring.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter et stort antall tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike bransjer. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Din sikkerhet når du bestiller oversettelsen hos oss 

 Når vi mottar papirene dine, behandler vi dem med streng konfidensialitet. Autorisering.no er underlagt taushetsplikt, og vi behandler oversettelsen din med full diskresjon og fortrolighet. Så snart oversettelsen er fullført, sletter vi dokumentene dine.

Slik mottar du oversettelsen 

Autorisering.no har en leveringstid på mellom 4-5 arbeidsdager fra den dagen du bestiller din bulgarske oversettelse til du mottar den digitalt og den sendes til din adresse pr. post. Du må være oppmerksom på at leveringstiden kan være litt lenger hvis du har mange dokumenter eller mye tekst å oversette. Du kan kontakte oss online eller via telefon hvis du ønsker å høre mer om leveringstiden.

Trenger du oversettelsen umiddelbart? 

Vi hjelper deg hvis situasjonen er akutt og du trenger den bulgarske oversettelsen raskere enn normalt. Hvis dette er tilfelle, vennligst kontakt oss så snart som mulig slik at vi kan starte prosessen.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121