Norsk Bokmål
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til Engelsk.
Få en oversetter for å lage en profesjonell oversettelse.

Få en profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk eller fra engelsk til norsk, til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr oversettelse og korrekturlesing av engelske tekster til de beste prisene på det norske markedet. Vi er spesialister på engelsk oversettelse og korrektur, og har et team med erfarne oversettere klare til å hjelpe deg.

Engelsk oversettelse

Vi har knyttet til oss et fast team med dyktige engelske oversettere, slik at du kan trygt overlate oversettelsene dine til oss. De aller fleste nordmenn skriver godt engelsk siden de både leser og hører språket hver dag, men det betyr ikke at alle har den samme evne til å oversette. Til tross for dette er det viktig at oversettelsene utføres av en profesjonell oversetter med språkutdannelse bak seg. Alle våre engelske oversettere har en akademisk utdannelse, i tillegg til bred bransjeerfaring. Dette gjør oss i stand til å utføre alle slags oversettelser, uansett hvilken bransje du representerer.

Morsmålsoversettere leverer kvalitetsoversettelser

Vi setter ære i å kun benytte oss av morsmålsoversettere. Med andre ord blir tekster som skal oversettes til engelsk alltid oversatt av en oversetter som er født og oppvokst i et engelsktalende land. I tillegg har de en lengre språkutdannelse bak seg og lang erfaring med oversettelse, noe som sikrer korrekt oversettelse av teksten. Når oversettelsen er fullført sendes teksten videre til en kollega for korrekturlesning. Erfaringen vår tilsier at vi på denne måten oppnår best resultat. Mange av våre større kunder har behov for flere oversettelser over lengre tid, og vi sørger for at samme oversetter får alle disse oppdragene, slik at språket forblir konsekvent gjennom alle dokumentene.

Engelsk korrekturlesing

Våre oversettere utfører også grundig korrekturlesning på engelske tekster. Uansett hva slags tekster vi mottar, har vi en ansatt som kan gå gjennom dem på jakt etter språklige mangler. Dette inkluderer rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging. Du har også mulighet til å velge om du vil at teksten skal rettes etter standardene for britisk eller amerikansk engelsk, slik at teksten tilpasses fullstendig til mottakerne.

Rask levering av de engelske tekstene dine

Det er viktig for oss å kunne tilby rask levering, ettersom kundene våre vektlegger dette høyt. Vi er derfor organisert på en måte som gjør at vi alltid har en oversetter tilgjengelig til å starte umiddelbart. Vi kan levere raskt, men vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Vi leverer alltid oversettelsen innen den avtalte leveringsfristen. I åpningstidene har vi også alltid minst én ansatt på kontoret tilgjengelig for å hjelpe deg med alle slags forespørsler og spørsmål. Vår erfaring er at kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid. Vi kan håndtere alle slags oppgaver, så send oss de engelske tekstene dine ved hjelp av skjemaet på denne siden, eller benytt deg av kontaktinformasjonen under. Vi ser frem til å motta din henvendelse.

Engelsk

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av engelske tekster. Diction er selvfølgelig klar over at det er stor forskjell på britisk-engelsk og amerikansk-engelsk, og derfor skiller vi på hvorvidt teksten skal oversettes til den ene eller det andre. Ved å la Diction håndtere oversettelsene dine kan du være trygg på at budskapet i teksten din er optimalt tilpasset målgruppen du ønsker å kommunisere med. Våre oversettere har erfaringer fra en rekke ulike bransjer, og overlater teksten din til den oversetteren som har erfaring fra nettopp din bransje. 

Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03, via e-mail: [email protected] eller gjennom vår LiveChat. Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via Chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 8:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
denne skal slettes/være inaktiv

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121