Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til engelsk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trenger du en engelsk oversettelse? Autorisering.no tilbyr engelsk oversettelse utført av engelske translatører. Vi tilbyr både forretningsoversettelser og oversettelser med stempel fra en statsautorisert oversetter

Autorisert engelsk oversettelse

De fleste engelske oversettelser av offisielle dokumenter må ofte oversettes og stemples av en autorisert oversetter.  Det er mange unntak med denne typen oversettelser, og derfor bør du finne ut hva du trenger. For at du skal kunne oversette dokumentet til eller fra engelsk på riktig måte (slik at det blir godkjent av den aktuelle myndigheten), anbefaler vi at du kontakter myndigheten for å høre hvilke krav de stiller til oversettelsen din. I de fleste tilfeller har myndigheten angitt på sitt nettsted hvilke krav de stiller til oversettelsene.

Engelske oversettere       

Autorisering.no har engelske translatører som står klare til å hjelpe deg med din engelske oversettelse. Våre engelske translatører sørger for at du får en bekreftet oversettelse som er korrekt og gyldig hos den aktuelle myndigheten. Vårt nettverk av oversettere består av over 200 i Norge og mer enn 500 i utlandet. Du er derfor sikret en korrekt engelsk oversettelse til best mulig pris, samtidig som du får en rask levering av oversettelsen. Hvis du skal bruke et norsk dokument i utlandet, kan det ofte være behov for å få det oversatt til engelsk. Vi anbefaler at du kontakter den aktuelle myndigheten før du kontakter oss, slik at du vet hvilke krav som stilles til oversettelsen.

Pris for en engelsk oversettelse           

Ved å bestille din engelske oversettelse på Autorisering.no er du garantert den mest konkurransedyktige prisen. Vi har en oversikt over alle engelske oversettere og sørger for at du får best mulig pris.  For å gi deg et tilbud på din engelske oversettelse, må vi se dokumentet først. Vi anbefaler at du sender inn dokumentene dine via nettsiden vår, og deretter vil du motta et tilbud. Vi tar kun i mot dokumenter elektronisk. 

Konfidensialitet ved oversettelse til engelsk    

Våre engelske oversettere er underlagt taushetsplikt, og alle dokumenter som sendes inn til Autorisering.no, vil bli slettet hvis du ikke bestiller oversettelsen.                          

Leveringstid på engelske oversettelser       

Leveringstiden på engelske oversettelser kan variere, men vanligvis tar det 4-5 virkedager før du mottar det oversatte dokumentet. Hvis du trenger dokumentet raskere, vennligst kontakt oss.      

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter et stort antall tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike bransjer. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.          

Du mottar din engelske oversettelse via post        

Når Autorisering.no utfører en autorisert oversettelse for deg, vil du motta den ferdige oversettelsen både digitalt og i posten.

Engelske oversettelser som hasteoppdrag 

Hvis du har dårlig tid og trenger oversettelsen så raskt som mulig, kan du få oversettelsen utført som hasteoppdrag. Autorisering.no tar et hastegebyr, men til gjengjeld får du oversettelsen raskere enn vanlig. Hvis du har en hastejobb, vennligst kontakt oss via telefon eller kontaktskjemaet.

Du kan ringe oss eller chatte med oss online alle ukedager fra kl. 08:30 til 16:30.     

Vi har åpent alle dager bortsett fra helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08:30 til 16:30, og vi treffes kun fysisk etter personlig avtale.

Bestill på nett med bankkort, Vipps eller bankoverføring         

Hvis du bestemmer deg for å få hjelp med din engelske oversettelse hos Autorisering.no, kan du betale med bankkort, Vipps eller bankoverføring.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121