Ring på 408 88 803
Hverdager fra kl. 08:00 til 16:00
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til engelsk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Trenger du en autorisert engelsk oversettelse? 

De fleste engelske oversettelser av offisielle dokumenter må ofte oversettes og stemples av en autorisert oversetter.  Det er mange unntak med denne typen oversettelser, og derfor bør du finne ut hva du trenger. For at du skal kunne oversette dokumentet til eller fra engelsk på riktig måte (slik at det blir godkjent av den aktuelle myndigheten), anbefaler vi at du kontakter myndigheten for å høre hvilke krav de stiller til oversettelsen din. I de fleste tilfeller har myndigheten angitt på sitt nettsted hvilke krav de stiller til oversettelsene.

Engelske oversettere    

Autorisering.no har engelske translatører som står klare til å hjelpe deg med din engelske oversettelse. Våre engelske translatører sørger for at du får en bekreftet oversettelse som er korrekt og gyldig hos den aktuelle myndigheten. Vårt nettverk av oversettere består av over 200 i Norge og mer enn 500 i utlandet. Du er derfor sikret en korrekt engelsk oversettelse til best mulig pris, samtidig som du får en rask levering av oversettelsen. Hvis du skal bruke et norsk dokument i utlandet, kan det ofte være behov for å få det oversatt til engelsk. Vi anbefaler at du kontakter den aktuelle myndigheten før du kontakter oss, slik at du vet hvilke krav som stilles til oversettelsen.

Pris for en engelsk oversettelse    

Ved å bestille din engelske oversettelse på Autorisering.no er du garantert den mest konkurransedyktige prisen. Vi har en oversikt over alle engelske oversettere og sørger for at du får best mulig pris.  For å gi deg et tilbud på din engelske oversettelse, må vi se dokumentet først. Vi anbefaler at du sender inn dokumentene dine via nettsiden vår, og deretter vil du motta et tilbud. Vi tar kun i mot dokumenter elektronisk. 

Vår minstepris for en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk er 1.243,75 NOK inkl. mva.
Alle oppdrag er imidlertid individuelle, så send oss en forespørsel, så finner vi et tilbud til deg.

Konfidensialitet ved oversettelse til engelsk    

Våre engelske oversettere er underlagt taushetsplikt, og alle dokumenter som sendes inn til Autorisering.no, vil bli slettet hvis du ikke bestiller oversettelsen.              

Leveringstid på engelske oversettelser    

Leveringstiden på engelske oversettelser kan variere, men vanligvis tar det 3-4 virkedager før du mottar det oversatte dokumentet. Hvis du trenger dokumentet raskere, vennligst kontakt oss.      

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter et stort antall tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike bransjer. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.          

Du mottar din engelske oversettelse via post

Når Autorisering.no utfører en autorisert oversettelse for deg, vil du motta den ferdige oversettelsen både digitalt og i posten.

Engelske oversettelser som hasteoppdrag 

Hvis du har dårlig tid og trenger oversettelsen så raskt som mulig, kan du få oversettelsen utført som hasteoppdrag. Autorisering.no tar et hastegebyr, men til gjengjeld får du oversettelsen raskere enn vanlig. Hvis du har en hastejobb, vennligst kontakt oss via telefon eller kontaktskjemaet.

Du kan ringe oss eller chatte med oss online alle ukedager fra kl. 08:30 til 16:30.  

Vi har åpent alle dager bortsett fra helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08:30 til 16:30, og vi treffes kun fysisk etter personlig avtale.

Bestill på nett med bankkort, Vipps eller bankoverføring      

Hvis du bestemmer deg for å få hjelp med din engelske oversettelse hos Autorisering.no, kan du betale med bankkort, Vipps eller bankoverføring.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121