Ring på 408 88 803
Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til svensk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Motta et uforpliktende tilbud på en autorisert svensk oversettelse, stemplet av en statsautorisert translatør 

Hvis du trenger noe oversatt til eller fra svensk, har du kanskje behov for en autorisert oversettelse som senere skal legaliseres og påføres et apostillestempel fra Statsforvalteren. Uansett hva du trenger, kan vi hjelpe deg. Ofte er det en fordel hvis du avklarer hvilken type oversettelse du trenger før du kontakter oss, da vi ikke kan gi deg et nøyaktig svar på hva slags krav som stilles av de ulike myndighetene. Derfor anbefaler vi at du kontakter den spesifikke myndigheten som trenger oversettelsen din. De vil ofte kunne forklare deg nøyaktig hvilke krav som gjelder. 

Svenske oversettere   

Uansett hvilken tekst du trenger oversatt, har vi svenske oversettere klare til å behandle tekstene dine. Vi oversetter ofte politiattester, skilsmissepapirer, dåpsattester og mange andre dokumenter utstedt av både norske og svenske myndigheter. Vi er spesialister innen juridiske oversettelser, og takket være vår lange erfaring er du alltid i trygge hender. Autorisering.no har et nettverk bestående av 200 oversettere i Norge og 500 oversettere i utlandet som spesialiserer seg på hvert sitt felt. Vårt store nettverk gjør at du også sikrer best mulig pris og leveringstid på oversettelsen din. 

Hva koster en svensk oversettelse?     

Prisen for en svensk oversettelse kan variere, da det avhenger av dokumentet, blant annet hvor mye tekst det er, kompleksiteten, leveringstiden og hvilke bekreftelser/stempler du har behov for. Send din tekst til oss via nettsiden og motta et tilbud umiddelbart. 

Alt behandles konfidensielt      

Når du sender teksten til Autorisering.no, behandles dokumentet konfidensielt. Bare prosjektlederen og oversetteren gjennomgår teksten. 

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Autorisering.no?   

Autorisering.no tilbyr onlinebetjening via vår live chat og e-post, eller du kan kontakte oss på telefon. Åpningstidene våre er fra kl. 08.30 til 16.30. Det er kun mulig å møte oss personlig etter avtale. Skriv eller ring oss for å avtale et tidspunkt.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser 

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg. 

Hvor lang tid tar det å få utført en oversettelse?      

Leveringstiden for en svensk oversettelse er typisk 4-5 hverdager. Det kan imidlertid være lengre leveringstid avhengig av hvor mye tekst som skal oversettes, og om helligdager oppstår under prosjektet. 

Hvordan mottar jeg oversettelsen?     

Etter at vi har oversatt dokumentet ditt, sender vi det tilbake i posten til adressen du oppgir. Hvis du ønsker det, kan vi også sende et eksemplar på e-post. 

Jeg har en jobb som haster – hvor raskt kan jeg få oversettelsen gjort?  

Skulle du være i en nødsituasjon hvor du trenger dokumentet oversatt raskt, fyll ut kontaktskjemaet vårt og ring oss opp, så får du en rask tilbakemelding fra oss om når vi kan ha oversettelsen klar for deg.                   

Hvordan foregår betalingen?              

Du kan betale med bankkort, Vipps eller foreta en bankoverføring. Detaljerte instruksjoner følger når du mottar et tilbud fra oss. Hvis du har generelle spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med oversettelsen eller svare på spørsmålene dine.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121