Ring på 408 88 803
Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til russisk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Finn en russisk autorisert translatør hos Autorisering.no. Her kan du få en russisk oversettelse utført av en russisk translatør

Hvis du har en tekst som skal oversettes til eller fra russisk, og som skal presenteres for en offentlig institusjon, er det nesten alltid krav om en statsautorisert oversettelse, stemplet av en autorisert translatør. Det er noen situasjoner der det er særlige krav til oversettelsen. Vi anbefaler derfor at du forhører deg med institusjonen som skal motta dokumentene dine.

Russiske translatører

Skal du ha en statsautorisert oversettelse til eller fra russisk? Da må du å ha en russisk translatør til å oversette med sin unike underskrift og stempel. Ta kontakt med oss, så vi guider vi deg igjennom prosessen.

Pris – Hva er prisen på en russisk oversettelse?  

Vi kan ikke oppgi pris uten å ha sett på dokumentet, og vi vil derfor be deg sende inn dokumentet ditt via vår hjemmeside. Når vi har mottatt dokumentet som enten skal oversettes til eller fra russisk, vil vi gi deg et tilbud på pris og leveringstid. Du kan sende dokumentet ved å skanne det og sende det til oss via hjemmesiden.

Vår minstepris for en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk er 1.243,75 NOK inkl. mva.
Alle oppdrag er imidlertid individuelle, så send oss en forespørsel, så finner vi et tilbud til deg.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?    

Dersom du skal ha et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den gjeldende translatøren. Autorisering.no er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Oversettelser for virksomheter

Autorisering.no oversetter adskillige tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer og har derfor også oversettere med forskjellig bransjekunnskap. Når vi utfører bedriftsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får full uttelling for oversettelsen din. Vi har derfor spesialister fra hele verden. Samtidig har vi sikret deg de beste prisene slik at du kan få det maksimale ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir utført av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker å få oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via vår kontaktformular.

Levering – Få den russiske oversettelsen din tilsendt     

Vi sender alle oversettelser med posten til den ønskede adressen, uansett om det er i Norge eller utlandet.

Telefonisk og online chat-support alle ukens dager        

Du har mulighet for å kontakte oss alle hverdager, med unntak av helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08.30 til 16.30.

Bestill og betal på nett med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel       

Hvis du beslutter deg for å få hjelp med din russiske oversettelse av Autorisering.no, kan du betale med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel.

Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03

via e-post: [email protected] eller gjennom vår live chat. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121