Ring på 408 88 803
Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til serbisk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Få et tilbud om en autorisert serbisk oversettelse med stempel og signatur fra en statsautorisert translatør  

I Autorisering.no har vi lang erfaring med å oversette serbiske dokumenter. Ofte trenger våre kunder et dokument fra Serbia i Norge eller omvendt. Om nødvendig vil vi kunne bistå med en profesjonell oversettelse til og fra serbisk. Autorisering.no tilbyr autoriserte oversettelser med stempel og signatur fra en statsautorisert oversetter. Det er også mulig at du ikke trenger en autorisert oversettelse. For å unngå at du unødvendig bestiller feil type oversettelse, anbefaler vi at du kontakter de lokale myndighetene som skal bruke oversettelsen. De kan ofte være behjelpelige med hvilke krav som stilles til dokumentet ditt.

Serbiske oversettere         

Våre serbiske oversettere kan hjelpe deg med din oversettelse, enten du trenger en profesjonell oversettelse eller om du trenger en oversettelse med signatur og stempel, vil vi kunne hjelpe deg. De serbiske oversetterne som er tilknyttet Autorisering.no, har erfaring med de aller fleste typer offisielle dokumenter, alt fra dåpsattester, skilsmissepapirer, testamenter til førerkort. Vårt oversetterteam representerer 200 forskjellige oversettere i Norge, mange av dem med serbisk som morsmål. I tillegg til disse oversetterne har vi et stort internasjonalt nettverk av mer enn 500 oversettere som kan hjelpe med ulike typer tekster. Uansett hvilken type tekst du trenger oversatt, send den til oss, så kan vi sannsynligvis hjelpe deg i mål med oversettelsen.

Hva er prisen på en serbisk oversettelse?             

For å få en pris på oversettelsen din, vennligst send teskten din til oss ved å fylle ut vårt kontaktskjema. Du kan gjerne ta et bilde eller skanne dokumentet og sende det til oss. Vi er svært opptatt av å tilby de beste prisene, så du er alltid sikret best mulig pris. Så snart vi mottar teksten fra deg, vil du motta et tilbud fra oss via e-post.

Konfidensialitet 

 Vi behandler alle dokumenter konfidensielt. Hvis du ønsker at Autorisering.no skal oversette dokumentene dine, er alle våre oversettere også underlagt taushetsplikt.

Hvordan foregår betalingen? 

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en serbisk oversettelse gjennom Autorisering.no, betaler du online enten med bankkort, Vipps eller via bankoverføring.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Hva er leveringstiden på oversettelsen?         

Leveringstiden på en serbisk oversettelse starter vanligvis på 4-5 virkedager og kan variere etter hvor mye som skal oversettes og hvor oversettelsen skal sendes.

Få oversettelsen sendt hjem til deg        

Når Autorisering.no har oversatt dokumentet ditt, sender vi den ferdige oversettelsen hjem til adressen din. I de fleste tilfeller må våre kunder bruke den fysiske oversettelsen, da myndighetene normalt krever en fysisk versjon.

Hasteoppdrag

Har du en oppgave som haster, kan du starte ved å fylle ut kontaktskjemaet og deretter ringe oss. Så kommer vi tilbake med en løsning umiddelbart.

Hvordan får jeg tak i personalet fra Autorisering.no?      

Det er alltid mulig å kontakte oss alle hverdager fra kl. 08.30 til 16.30, med unntak av helligdager. Vi gjør oppmerksom på at vi bare tilbyr service på nettet, og hvis du vil ha et fysisk møte, må du be om dette først.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121