Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til tyrkisk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Bestill en autorisert tyrkisk oversettelse med stempel fra en statsautorisert translatør

Hvis du har et dokument på tyrkisk som du skal bruke i Norge eller et norsk dokument som skal brukes i Tyrkia, trenger du kanskje en offisiell oversettelse. Autorisering.no kan i så fall hjelpe deg! Vi utfører tyrkiske oversettelser som stemples av en tyrkisk translatør, og som senere kan legaliseres hos en notar og påføres apostille hos Statsforvalteren. Det kan imidlertid også være enkelttilfeller der det er andre mer eller mindre uformelle krav til oversettelsen. Autorisering.no anbefaler derfor at du sjekker med den aktuelle myndigheten hva de konkret forventer av oversettelsen. Utenlandske myndigheter kan alltid opplyse om hvilke krav som gjelder for en oversettelse.

Tyrkiske oversettere     

Vi har tyrkiske translatører klare til å oversette tekstene dine. Enten du trenger en vanlig oversettelse eller en tyrkisk oversettelse med signatur og stempel, kan Autorisering.no hjelpe deg. Vår spesialitet er autoriserte oversettelser. Du kan derfor føle deg trygg på at du mottar profesjonell hjelp og veiledning hele veien. I Norge har vi 200 oversettere i vårt nettverk, deriblant mange tyrkiske oversettere. I tillegg har vi et internasjonalt nettverk av 500 oversettere som samarbeider med Autorisering.no. Uansett hvilken type tekst du trenger oversatt, kan du sende den til oss, og vi hjelper deg helt i mål.

Hva koster en tyrkisk oversettelse?     

For å være sikker på at du alltid får den beste prisen, ser vi på hvert enkelt dokument som skal oversettes. På Autorisering.no er vi kjent for å ha konkurransedyktige priser på autoriserte oversettelser til og fra tyrkisk. Takket være vårt omfattende nettverk av oversettere får du den mest konkurransedyktige prisen, som dekker både oversettelse, stempling og levering hjem til deg. Prisen på en oversettelse varierer veldig, men så snart vi får teksten din, vil du motta et tilbud fra oss. For å få et tilbud, skann dokumentet eller ta et bilde og send det til oss.

Hvordan får jeg kontakt med de ansatte i Autorisering.no?     

Det er alltid mulig å kontakte oss alle hverdager fra kl. 08.30 til 16.30. Vi gjør oppmerksom på at vi bare tilbyr online-betjening. Hvis du ønsker et fysisk møte, må vi først gjøre en avtale.

Hvordan foregår betalingen?             

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en tyrkisk oversettelse gjennom Autorisering.no, betaler du på nett med enten bankkort, Vipps eller via bankoverføring.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Behandler dere dokumentene mine konfidensielt?  

Når du sender inn et dokument til Autorisering.no, vil prosjektlederen og oversetteren gjennomgå det. Vi er alle underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt vil bli behandlet konfidensielt.

Hva er leveringstiden på oversettelsen min?          

Den typiske leveringstiden på tyrkiske oversettelser er 4-5 virkedager. Dette gjelder når dokumentet er på én side. Hvis du trenger flere sider oversatt, kan leveringstiden være lengre.

Hvordan får jeg den ferdige oversettelsen? 

Levering til din adresse av den ferdige oversettelsen er inkludert i prisen. Ved autoriserte oversettelser trenger du som regel alltid en fysisk versjon av dokumentet.

Hva gjør jeg hvis jeg har en jobb som haster? 

Hvis du har en oversettelse til eller fra tyrkisk som du må ha gjort så snart som mulig, anbefaler vi at du fyller ut vårt kontaktskjema og ringer oss opp rett etterpå. På den måten kan vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121