Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til rumensk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Det er mulig å bestille en autorisert rumensk oversettelse som stemples og signeres av en statsautorisert oversetter 

Når en myndighet trenger ett eller flere av dokumentene dine oversatt, stilles det krav til type oversettelse. Kravet til oversettelsen avhenger av den spesifikke myndigheten som skal bruke den. Som regel vil det være behov for en oversettelse stemplet av en rumensk oversetter, og at oversettelsen senere legaliseres og påføres apostillestempel hos Statsforvalteren. Uansett hvilken type oversettelse du trenger, står vi i Autorisering.no til disposisjon. Vi anbefaler at du først undersøker hvilken type rumensk oversettelse den aktuelle myndigheten ber om. Du kan enten kontakte myndigheten eller undersøke om de har beskrevet kravene til oversettelsen på sitt nettsted.

Våre profesjonelle rumenske oversettere på Autorisering.no      

Vårt team av rumenske oversettere på Autorisering.no vil hjelpe deg med din rumenske oversettelse. Vi hjelper daglig våre mange kunder med å oversette en rekke forskjellige typer dokumenter, inkludert vigselsattester, dåpsattester, vitnemål og mange andre offisielle dokumenter. I Autorisering.no har vi samlet sammen et team bestående av 500 profesjonelle oversettere i utlandet samt mer enn 200 oversettere i Norge. Du kan føle deg trygg på at din rumenske oversettelse oppfyller de juridiske kravene når du bestiller hos Autorisering.no, samtidig som at vi gir deg rask og effektiv service.

Autorisering.no sikrer deg den beste prisen på rumensk oversettelse

Hvis du bestemmer deg for å bestille din rumenske oversettelse gjennom oss, garanterer vi at du vil få den absolutt beste prisen på markedet. Du vil få et tilbud som er helt uforpliktende ved å sende en digital kopi av papirene du ønsker oversatt via vår nettside. Tilbudet inkluderer både din rumenske oversettelse samt stempling og levering i posten. 

Vi holder åpent for å hjelpe deg mandag til fredag    

Du kan kontakte oss alle ukedager fra 08:30 til 16:30 med unntak av helligdager. Vi kan kontaktes via telefon eller online via vår e-post eller live chat. Du kan be om et møte hvis du trenger det.

Enkel og sikker betaling online 

Det er mulig å betale med bankkort, Vipps eller bankoverføring hvis du velger å kjøpe din rumenske oversettelse hos oss i Autorisering.no. 

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Din trygghet når du bestiller hos oss 

Vi i Autorisering.no er underlagt taushetsplikt og behandler alltid dine konfidensielle dokumenter med den ytterste diskresjon.

Du mottar din rumenske oversettelse i posten. 

Leveringstiden på juridisk oversettelse til og fra rumensk avhenger av hvor mye tekst du trenger oversatt. Du kan regne med at det tar omtrent 4-5 virkedager fra du bestiller oversettelsen til du mottar den digitalt. I tillegg vil du få en papirversjon sendt til din adresse.

Når du trenger oversettelsen raskt

Hvis du er i en nødsituasjon med akutt behov for oversettelse, kan vi hjelpe deg med dette. Hvis det er tilfelle, bør du kontakte oss snarest slik at vi kan gå i gang med oversettelsen raskest mulig.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121