Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til italiensk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Få et tilbud på en statsautorisert italiensk oversettelse

Trenger du noe oversatt til eller fra italiensk, og det brukes skal hos en offentlig instans, så trenger du kanskje en autorisert oversettelse utført av en statsautorisert translatør. Det anbefales at du alltid kontakter myndighetene som trenger oversettelsen for å avklare kravene for din spesifikke oversettelse. Italienske myndigheter kan ha svært spesifikke krav til en oversettelse. 

Italienske oversettere   

Når du har avklart hvilken type oversettelse du trenger, kontakt Autorisering.no. Enten du trenger en autorisert oversettelse med stempel og signatur eller en helt normal oversettelse, så kan vi hjelpe. Autorisering.no kan veilede deg gjennom prosedyren, men det er bare myndigheten som skal bruke oversettelsen, som kan gi deg korrekt svar på hvilken oversettelse du trenger. Gjennom vårt nettverk av 200 oversettere kan vi alltid hjelpe deg med en autorisert oversettelse, samtidig som vi sørger for at du får de beste prisene. 

Dette koster en italiensk oversettelse      

Hos Autorisering.no er vi kjent for å ha de beste prisene for autoriserte oversettelser i Norge. Når du trenger noe oversatt til eler fra italiensk, må vi se teksten for å kunne gi deg en pris. Prisen avhenger av hvor mange sider du skal ha oversatt, hvor raskt du skal bruke oversettelsen, og hvilke bekreftelser/stempler du trenger. Send derfor teksten din umiddelbart, og vi kommer tilbake med et tilbud. 

Vi behandler alle dokumenter konfidensielt          

Alle henvendelser behandles strengt konfidensielt, og dokumentet ditt blir kun gjennomgått av prosjektleder og oversetteren vår. Alle som jobber for eller sammen med Autorisering.no, er underlagt taushetsplikt, slik at du trygt kan sende dokumentene dine til oss. 

Slik mottar du oversettelsen  

Alle autoriserte oversettelser sendes tilbake til deg via post til adressen du oppgir til oss. Vi sender oversettelser både innen Norge og til utlandet. 

Hasteoppdrag     

Skulle det oppstå en nødsituasjon der du trenger oversettelsen raskt, kan vi gjøre oversettelsen som et hasteoppdrag. Det tilkommer et hastegebyr for ekspressoversettelser. For nærmere informasjon, vennligst ta kontakt med oss.

Forretningsoversettelser 

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg så fort som mulig. 

Hva er leveringstiden på en italiensk oversettelse? 

Den typiske leveringstiden på en italiensk oversettelse er mellom 4-5 virkedager hvis det bare er ett enkelt dokument som skal oversettes. Når du får et uforpliktende tilbud hos oss, vil du få informasjon om både pris og leveringstid. Hvis leveringstidspunktet ikke passer deg, anbefaler vi at du forteller oss når du skal bruke oversettelsen.                

Hvordan komme i kontakt med oss           

Det er mulig å kontakte oss via chat, hvor du kan skrive direkte med oss. I tillegg kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema, hvor du kan laste opp teksten din, og vi er naturligvis tilgjengelige på e-post og direkte på telefon. Åpningstidene våre er kl. 08.30 til 16.30. Autorisering.no er kun tilgjengelig på nett, telefon eller e-post. Hvis du ønsker å møte oss fysisk, kan vi avtale et tidspunkt. 

Slik bestiller du en oversettelse          

For å motta et tilbud, sender du teksten(e) til oss. Etter dette vil det være mulig å akseptere vårt tilbud ved å betale med enten bankkort, Vipps eller ved å foreta en bankoverføring. Kontakt oss umiddelbart, vi ser frem til å hjelpe deg.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121