Ring på 408 88 803
Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til finsk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Trenger du en autorisert oversettelse med stempel? 

Ved bruk av et norsk dokument i Finland eller et finsk dokument i Norge, kan det være nødvendig med en autoroisert oversettelse. Det finnes ikke mange finske oversettere som er statsautorisert i Norge, men vi vil likevel kunne hjelpe deg. Det du kan gjøre, er å få en autorisert oversettelse utført av Autorisering.no, som etterfølgende kan legaliseres hos tingretten og påføres et apostillestempel hos Statsforvalteren. Før du bestiller en oversettelse, er det lurt å sjekke hvilke krav myndighetene i Norge eller Finland stiller til oversettelsen din. Derfor anbefaler vi at du sjekker med lokale myndigheter hva de har av krav, før du kontakter oss. 

Finske oversettere            

Vårt team av finske oversettere står klare til å oversette dokumentene dine til eller fra finsk og norsk. Teamet spesialiserer seg innenfor autoriserte oversettelser, og derfor kan vi hjelpe med de fleste typer dokumenter som skal oversettes. For at en myndighet skal godkjenne oversettelsen, er det avgjørende at terminologien er helt korrekt oversatt. Ser man isolert på vårt team av oversettere i Norge, består dette av ca. 200 oversettere, hvorav en liten håndfull er finske oversettere. Når det gjelder oversettelse, er det ofte behov for utenlandsk ekspertise, og derfor har vi i vårt internasjonale nettverk totalt 500 oversettere, som også jobber for Autorisering.no.

Hvor mye koster en finsk oversettelse?       

Prisen på finske oversettelser varierer veldig. For at du skal få et tilbud på oversettelsen din, kan du sende dokumentet til oss elektronisk ved enten å ta et bilde eller skanne dokumentet. Etter dette kommer vi tilbake med en pris på oversettelsen, samt leveringstid. Ved å bestille gjennom Autorisering.no er du alltid trygg på de beste prisene på markedet.

Hvordan får jeg tak i personalet fra Autorisering.no?    

Du kan nå oss fra kl. 08:30 til 16:30 på hverdager, vi holder stengt i helgene og på helligdager. Vi er kun tilgjengelig på telefon, e-post eller live chat.

Hvordan foregår betalingen?  

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en finsk oversettelse gjennom Autorisering.no, så betaler du online enten med bankkort, Vipps eller via bankoverføring. 

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser 

Autorisering.no oversetter et stort antall tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike bransjer. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden, og samtidig sikrer vi deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere kunne komme tilbake til deg så fort som mulig.

Behandler dere dokumentene mine konfidensielt?  

Alle dokumenter sendt til Autorisering.no behandles konfidensielt. Du kan derfor trygt sende dine tekster til oss.                           

Hva er leveringstiden på oversettelsen min?            

Leveringstiden starter vanligvis på 3-5 arbeidsdager, avhengig av hvor travelt vi har det og hvor mange sider du trenger oversatt.

Hvordan mottar jeg den ferdige oversettelsen?

Autorisering.no sender den ferdige oversettelsen både digitalt og til din hjemmeadresse.Vi anbefaler at du ikke ber oss sende oversettelsen direkte til norske eller utenlandske myndigheter, da oversettelsene kan gå tapt hos myndighetene dersom de ikke blir adressert korrekt.

Hva gjør jeg hvis jeg har et oppdrag som haster? 

Skulle du ha en hastejobb, ringer du til oss samtidig som du bruker vårt kontaktskjema for å sende inn dokumentet ditt.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121