Legalisering

Andre språk

Hvilke språk oversetter vi til:

Autorisering.no oversetter til og fra de fleste språk i verden.
Våre kunder skal typisk bruke norske dokumenter i utlandet eller omvendt. Alle våre oversettere er morsmålsoversettere og/eller statsautoriserte oversettere, som er spesialisert innenfor mange forskjellige fagfelt. Oversetternes spesialisering sikrer at din tekst får korrekt terminologi utfra ditt behov.

Andre språk

På denne siden kan du se noen av de språkene vi oversetter til og fra. Vi oversetter imidlertid også til andre språk enn de som står nevnt på siden. Skulle du stå med et behov for oversettelse til eller fra et språk som ikke er angitt på vår hjemmeside, anbefaler vi at du kontakter oss for å høre om vi kan hjelpe deg. Vi har samarbeidspartnere i flere land med andre språkbaser enn de vi jobber med til daglig, så vi kan hjelpe deg med de fleste oppgaver.  

Vi oversetter til mange språk
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121