Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til gresk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trenger du et tilbud på en autorisert gresk oversettelse med stempel fra oversetteren?  

Vil du ha et tilbud på en gresk oversettelse? Det kan være at du trenger en oversettelse i forbindelse med at du er i kontakt med norske eller greske myndigheter. I så fall kan Autorisering.no hjelpe deg. Vi kan tilby en oversettelse som er stemplet av en statsautorisert oversetter slik at det kan legaliseres hos notaren og påføres apostillestempel hos Statsforvalteren. Før du bestiller en oversettelse, må du være oppmerksom på hvilke krav som stilles til oversettelsen din.

Greske oversettere        

Autorisering.no har et team av greske oversettere som oversetter tekster på en ukentlig basis. Oversetterne i Autorisering.no utgjør totalt 200 oversettere i Norge, som oversetter til hvert sitt språk og med hvert sitt spesialområde, inkludert greske oversettere. Våre oversettere i Norge er ikke alltid nok, og derfor har vi et internasjonalt nettverk som består av mer enn 500 oversettere. Det dreier seg hovedsakelig om lokale oversettere i forskjellige land. Kort fortalt er  vi et profesjonelt oversettelsesbyrå som hjelper deg med alle typer oversettelser.

Pris på gresk oversettelse    

Send inn teksten din via vårt kontaktskjema, og du vil motta et tilbud fra oss umiddelbart som inkluderer både pris og leveringstid. For oss i Autorisering.no er det viktig at du som kunde får mest mulig for pengene. Derfor må vi se hvert dokument for å sikre at du får lavest mulig pris.

Konfidensielt

Vi behandler dine dokumenter konfidensielt da vi er underlagt full taushetsplikt, så du kan trygt sende dine dokumenter til Autorisering.no.

Vi er tilgjengelige alle ukedager       

Vi er tilgjengelige online mandag til fredag fra kl. 08.30 til 16.30. I løpet av denne perioden kan du nå oss på telefon, via live chat eller e-post. Hvis du ønsker å møtes fysisk, så kan vi kun treffes etter personlig avtale.

Betaling

Når du har mottatt et tilbud fra oss, kan du godkjenne tilbudet ved å trykke på en betalingslenke som vi videresender. Her kan du betale med bankkort online, foreta en bankoverføring eller bruke Vipps.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter en stor mengde tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg.

Leveringstid 

Hvis dokumentet ditt er på 1 eller 2 sider, kan vi vanligvis utføre greske oversettelser på 4-5 virkedager. Ofte må vi fullføre oversettelsene vi er i gang med før vi kan begynne på oversettelsen din. Hvis du har flere sider å oversette, kan leveringstiden variere.

Levering av oversettelsen  

Mange av våre kunder har behov for den fysiske oversettelsen med stempel, og derfor sender vi oversettelsen hjem til din adresse via post. Vanligvis er dette inkludert i prisen når du bestiller hos Autorisering.no

Hasteoppdrag ved greske oversettelser   

Skulle du være i en situasjon der du trenger tekstene dine oversatt umiddelbart, kan vi kaste alt vi har i hendene våre og gå direkte i gang med oversettelsen din. Ved hasteoppdrag kan du gjerne ringe oss slik at vi kan få avklart når du trenger den ferdige oversettelsen.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121