Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til ungarsk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Få en ungarsk oversettelse med stempel

Hvis du har et ungarsk dokument som skal brukes i Norge eller omvendt, er det ofte nødvendig å få dokumentet oversatt. Vi utfører autoriserte ungarske oversettelser som senere kan legaliseres for deretter å påføres apostillestempel hos Statsforvalteren. Autorisering.no vil bare i sjeldne tilfeller kunne gi nøyaktig veiledning om hva du trenger.

Ungarske oversettere           

Autorisering.no har et team av ungarske oversettere som spesialiserer seg innenfor hvert sitt felt. Felles for dem alle er at de har lang erfaring med juridiske og autoriserte oversettelser, blant annet av offentlige dokumenter.

Hva koster en ungarsk oversettelse?     

Prisen på en ungarsk oversettelse kan variere mye avhengig av dokumentet. Det viktigste for prisen er hvor mange sider du ønsker oversatt, samt hvor raskt du trenger dokumentet. For å få en pris, send dokumentet via vårt kontaktskjema. Deretter kommer vi tilbake til deg med pris, leveringstid og leveringsform.

Hvordan får jeg tak i personalet hos Autorisering.no?    

For å være konkurransedyktige og gi deg de beste prisene i Norge, er vi kun tilgjengelige online. Våre åpningstider er fra 08:30 til 16:30. Hvis du trenger et fysisk møte, må det avtales med oss først.

Hvordan foregår betalingen? 

Du kan betale med bankkort så snart du mottar et tilbud fra oss. Det vil også være mulig å betale med Vipps og ved å foreta en bankoverføring.

Forretningsoversettelser 

 Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden, og vi har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt, så vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg med et tilbud.

Alle henvendelser behandles konfidensielt      

Når du sender inn dokumentet til Autorisering.no, vil prosjektlederen og oversetteren vår se igjennom dokumentet. Vi er alle underlagt taushetsplikt, så dokumentet ditt vil bli behandlet konfidensielt.

Hva er leveringstiden på oversettelsen min?           

Leveringstiden avhenger av hvor mye du trenger oversatt. Hvis du det er én side, vil det ta 4-5 hverdager før du får oversettelsen tilbake digitalt, men det kan generelt variere mye.

Hvordan mottar jeg den ferdige oversettelsen?

Autorisering.no sender den ferdige oversettelsen hjem til deg i posten. I de fleste tilfeller trenger du oversettelsen i fysisk form hvis det er offentlige myndigheter som trenger dokumentet.

Hva gjør jeg hvis jeg har en oversettelse som haster? 

Fyll ut vårt kontaktskjema og ring oss, så kan vi komme tilbake til deg og komme i gang med oversettelsen din så raskt som mulig.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121