Ring på 408 88 803
Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til estisk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Estisk oversettelse med stempel

Kravet til din estiske oversettelse avhenger oftest av myndigheten hvor den skal brukes. Autorisering.no kan bidra til å utføre en oversettelse som er påført oversetters offisielle stempel.  Vår anbefaling er at du undersøker hvilken type estisk oversettelse du trenger. Hvis du er i tvil, kan du kontakte myndigheten som trenger oversettelsen din, eller undersøke om dette er beskrevet på deres hjemmeside.

Estiske oversettere

Vi har estiske oversettere som står klare til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss på Autorisering.no slik at vi kan veilede deg gjennom prosessen, uavhengig av hvilken type oversettelse du trenger. Vi har et stort nettverk av over 200 translatører tilknyttet Autorisering.no. Vi har spesialisert oss innenfor autorisert oversettelse, og vi garanterer derfor at din estiske oversettelse oppfyller de formelle kravene, og at du vil motta oversettelsen til markedets beste pris.

Pris på estisk oversettelse

Autorisering.no er kjent for å tilby estisk oversettelse til de beste prisene på markedet. Prisen på din estiske oversettelse avhenger av hvilken tekst du skal ha oversatt. Vi vil gi deg et raskt, uforpliktende tilbud på oversettelsen din hvis du sender en digital kopi av dokumentene som skal oversettes. Det eneste du trenger å gjøre, er å laste opp en scan av dokumentene dine via nettsiden vårt.

Konfidensialitet

På Autorisering.no er vi underlagt taushetsplikt, og dokumentene dine er alltid i trygge hender hos oss. Hvis du bestemmer deg for ikke å bestille oversettelsen, vil vi slette dokumentene dine fra vår database.

Vi kan hjelpe deg alle ukedager fra kl. 08.30 til 16.30 på telefon, e-post eller chat

Vi sitter klar til å hjelpe deg mandag til fredag fra kl. 08.30 til 16.30 med unntak av helligdager og helg. Det er kun mulig å treffe oss personlig etter avtale. 

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Forretningsoversettelser

Autorisering.no oversetter et stort antall tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike bransjer. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg så fort som mulig.

Leveringstid for estisk oversettelse

Oversettelse fra estisk tar vanligvis 4 til 5 arbeidsdager. Leveringstiden varierer imidlertid etter hvor mange sider du trenger oversatt. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon om leveringstiden på din spesifikke oversettelse.

Få din estiske oversettelse sendt i posten

Vi sender din estiske, autoriserte oversettelse direkte til deg i posten. Levering via post er helt uten ekstra kostnad for deg. Vi sender oversettelsen din til ønsket adresse i inn- og utland. Det er også et alternativ å sende din estiske oversettelse elektronisk hvis du trenger dette.

Estiske oversettelser som hasteoppdrag     

Hvis du trenger din estiske oversettelse så snart som mulig, kan vi hjelpe deg med å få oversettelsen utført som hasteoppdrag. Du mottar oversettelsen raskere enn vanlig mot et hastegebyr. Kontakt oss hvis du trenger hjelp med noe som haster!

Betal din estiske oversettelse på nett med bankkort, Vipps eller bankoverføring       

På Autorisering.no kan du betale med enten bankkort, Vipps eller bankoverføring. Kontakt oss på telefon +47 408 88 803, via e-post: [email protected] eller via vår livechat. Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121