Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til polsk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trenger du dokumentet ditt oversatt til polsk? 

Autorisering.no tilbyr autorisert polsk oversettelse utført av polske translatører. Via vår nettside kan du be om et tilbud på en bekreftet polsk oversettelse.

Få et tilbud på en autorisert polsk oversettelse med stempel og signatur fra en statsautorisert translatør.

Hvis du trenger å oversette et dokument til eller fra polsk i en sammenheng der det er en offentlig instans som skal bruke dokumentet, er det stor sjanse for at du trenger en autorisert oversettelse. Vi anbefaler på det sterkeste at du på forhånd avklarer med instansen som skal bruke oversettelsen, om hvilke krav som stilles til oversettelsen. Det kan variere fra instans til instans. Både norske og polske myndigheter er ofte behjelpelige med å oppgi nøyaktig hva de krever av en oversettelse.

Polsk translatør

Vi har polske oversettere tilgjengelig for å oversette dine tekster, enten det er dåpsattester, testamenter eller andre typer offisielle dokumenter. Takket være vår lange erfaring er du sikret en oversettelse med rett terminologi og som vil bli godkjent av de aktuelle myndighetene. Autorisering.no spesialiserer seg på juridiske oversettelser, og du er på den måten sikker på å få profesjonell oversettelseshjelp. Vi har et nettverk bestående av 200 oversettere i Norge og 500 oversettere fra utlandet, hver med sin spesialisering. Vårt kontinuerlige og tette samarbeid med oversettere gjør det mulig for oss å sikre deg konkurransedyktige priser.    

Prisen på polsk oversettelse

Vi sørger for at du får den mest konkurransedyktige prisen på oversettelsen din. Før vi kan gi deg en pris på oversettelsen, må vi se dokumentet du ønsker oversatt. Prisen du får fra Autorisering.no, inkluderer stempling, oversettelse og levering i posten. Det er uforpliktende å motta et tilbud fra oss, og du kan velge å avvise eller godkjenne tilbudet.         

Alt behandles konfidensielt

Når du sender teksten til Autorisering.no, behandles dokumentet konfidensielt. Bare prosjektlederen og oversetteren vil gjennomgå teksten, og er underlagt full taushetsplikt.

Hvor lang tid tar det å få gjort en oversettelse?            

Leveringstiden på en polsk oversettelse er vanligvis 4-5 virkedager. Det kan imidlertid være lengre leveringstid avhengig av hvor mye tekst som skal oversettes, og avhengig av om helligdager oppstår under prosjektet.

Hvordan mottar jeg oversettelsen?        

Etter at vi oversetter dokumentet ditt, sender vi den via post til adressen du oppgir. Hvis du ønsker det, kan vi også sende en e-post til deg.

Jeg har en jobb som haster – hvor raskt kan jeg få oversettelsen gjort?   

Skulle du være i en nødsituasjon der du trenger dokumentet oversatt raskt, kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt og ringe oss, og vi kommer tilbake til deg raskest mulig med svar på når vi kan ha oversettelsen klar for deg.                  

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Autorisering.no?   

Autorisering.no tilbyr online-betjening via vår live chat og e-post, eller du kan kontakte oss på telefon. Åpningstidene våre er fra kl. 08.30 til 16.30. Det er bare mulig å møte oss personlig etter avtale. Skriv eller ring oss gjerne for å avtale et møte.

Hvordan foregår betalingen?                            

Du kan betale med bankkort, Vipps eller foreta en bankoverføring. Detaljerte instruksjoner følger når du mottar et tilbud fra oss. Hvis du har generelle spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med oversettelsen eller svare på spørsmålene dine.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121