Ring på 408 88 803
Hverdager fra kl. 08:00 til 16:00
Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til polsk. Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Trygt og fortrolig

Vi er underlagt taushetsplikt, så dine dokumenter er sikre hos oss.

Rask leveringstid

Gjennomsnittlig leveringstid er 4-5 arbeidsdager.

Bestill online med bankkort eller Vipps

Du kan betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg

Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse

Ettersom prosessen bak en autorisert oversettelse kan være kompleks, forklarer vi nedenfor hvordan forløpet foregår, trinn for trinn.

Trenger du dokumentet ditt oversatt til polsk? 

Autorisering.no tilbyr autorisert polsk oversettelse utført av polske translatører. Via vår nettside kan du be om et tilbud på en bekreftet polsk oversettelse.

Enten du ønsker en norsk eller polsk autorisert oversettelse, så har vi løsningen for deg

Hvis du trenger å oversette et dokument til eller fra polsk i en sammenheng der det er en offentlig instans som skal bruke dokumentet, er det stor sjanse for at du trenger en autorisert oversettelse. Vi anbefaler på det sterkeste at du på forhånd avklarer med instansen som skal bruke oversettelsen, om hvilke krav som stilles til oversettelsen. Det kan variere fra instans til instans. Både norske og polske myndigheter er ofte behjelpelige med å oppgi nøyaktig hva de krever av en oversettelse.

Polsk translatør

Vi har polske oversettere tilgjengelig for å oversette dine tekster, enten det er dåpsattester, testamenter eller andre typer offisielle dokumenter. Takket være vår lange erfaring er du sikret en oversettelse med rett terminologi og som vil bli godkjent av de aktuelle myndighetene. Autorisering.no spesialiserer seg på juridiske oversettelser, og du er på den måten sikker på å få profesjonell oversettelseshjelp. Vi har et nettverk bestående av 200 oversettere i Norge og 500 oversettere fra utlandet, hver med sin spesialisering. Vårt kontinuerlige og tette samarbeid med oversettere gjør det mulig for oss å sikre deg konkurransedyktige priser.    

Prisen på polsk oversettelse

Vi sørger for at du får den mest konkurransedyktige prisen på oversettelsen din. Før vi kan gi deg en pris på oversettelsen, må vi se dokumentet du ønsker oversatt. Prisen du får fra Autorisering.no, inkluderer stempling, oversettelse og levering i posten. Det er uforpliktende å motta et tilbud fra oss, og du kan velge å avvise eller godkjenne tilbudet.

Vår minstepris for en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk er 1.556,25 NOK inkl. mva.
Alle oppdrag er imidlertid individuelle, så send oss en forespørsel, så finner vi et tilbud til deg.

Få gratis informasjon, kunnskapsdeling og erfaringer.

Alt behandles konfidensielt

Når du sender teksten til Autorisering.no, behandles dokumentet konfidensielt. Bare prosjektlederen og oversetteren vil gjennomgå teksten, og er underlagt full taushetsplikt.

Hvor lang tid tar det å få gjort en oversettelse?     

Leveringstiden på en polsk oversettelse er vanligvis 4-5 virkedager. Det kan imidlertid være lengre leveringstid avhengig av hvor mye tekst som skal oversettes, og avhengig av om helligdager oppstår under prosjektet.

Hvordan mottar jeg oversettelsen?        

Etter at vi oversetter dokumentet ditt, sender vi den via post til adressen du oppgir. Hvis du ønsker det, kan vi også sende en e-post til deg.

Jeg har en jobb som haster – hvor raskt kan jeg få oversettelsen gjort?   

Skulle du være i en nødsituasjon der du trenger dokumentet oversatt raskt, kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt og ringe oss, og vi kommer tilbake til deg raskest mulig med svar på når vi kan ha oversettelsen klar for deg.                  

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Autorisering.no?   

Autorisering.no tilbyr online-betjening via vår live chat og e-post, eller du kan kontakte oss på telefon. Åpningstidene våre er fra kl. 08.30 til 16.30. Det er bare mulig å møte oss personlig etter avtale. Skriv eller ring oss gjerne for å avtale et møte.

Hvordan foregår betalingen?                            

Du kan betale med bankkort, Vipps eller foreta en bankoverføring. Detaljerte instruksjoner følger når du mottar et tilbud fra oss. Hvis du har generelle spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med oversettelsen eller svare på spørsmålene dine.

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!

Autorisering.no
Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
408 88 803
Org.nr.: 919 257 121