Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til spansk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Vi tilbyr statsautoriserte spanske translatører. Hos Autorisering.no kan du bestille en spansk oversettelse utført av en spansk translatør

Hvis du skal bruke et oversatt dokument overfor en offentlig institusjon, kreves nesten alltid en autorisert oversettelse. Denne må stemples av en statsautorisert translatør. Noen ganger er det imidlertid helt spesifikke krav til oversettelsen, og vi anbefaler derfor at du forhører deg med mottaker av oversettelsen før du kontakter oss.

Spanske translatører

Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse til eller fra spansk, må du ha en spansk translatør til å oversette og sette sin unike underskrift og stempel på oversettelsen. Uansett hva du har behov for tilknyttet ditt dokument, anbefaler vi at du kontakter oss, så vi kan guide deg igjennom prosessen.

Pris – Hva koster en spansk oversettelse?     

Vi må se på dokumentet før vi kan oppgi pris, og vi vil derfor be deg sende inn dokumentet via vår hjemmeside. Når vi har mottatt dokumentet som enten skal oversettes til eller fra spansk, vil vi gi deg et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid. Du kan sende dokumentet ved å skanne det og sende det til oss via vårt kontaktskjema.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?       

Dersom du skal ha et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den gjeldende translatøren. Autorisering.no er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Oversettelser for virksomheter

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer og har derfor også oversettere med forskjellig fagkunnskap. Når vi utfører bedriftsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får full uttelling for oversettelsen din. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du kan få det maksimale ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir utført av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker å få oversatt anbefaler vi at du kontakter oss via vårt kontaktskjema.

Levering – Få tilsendt den spanske oversettelsen din            

Vi sender alle autoriserte oversettelser i posten til ønsket adresse, uansett om det er i Norge eller utlandet.

Telefonisk og online chat-support alle ukens dager      

Du har mulighet for å kontakte oss alle hverdager, med unntak av helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08.30 til 16.30.

Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel       

Hvis du beslutter deg for å få hjelp med din spanske oversettelse hos Autorisering.no, kan du betale med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel.


Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03, 

via e-post: [email protected] eller gjennom vår live chat. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121