Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til arabisk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Har du en tekst som skal oversettes til eller fra arabisk? Hos Autorisering.no har vi arabiske translatører som kan hjelpe deg med din oversettelse  

Hvis du har en tekst som skal oversettes og presenteres for en offentlig institusjon, er det nesten alltid krav om en statsautorisert oversettelse, som skal være stemplet av en autorisert translatør. Vi anbefaler at du forhører deg med institusjonen som skal motta dokumentene dine, da det kan være spesielle krav til oversettelsen.

Arabiske translatører

Hvis du har behov for en statsautorisert oversettelse til eller fra arabisk, må du ha en arabisk translatør til å oversette med sin unike underskrift og stempel. Uansett hva du har behov for i forbindelse med ditt dokument, anbefaler vi at du kontakter oss, så vi kan gi deg råd angående prosessen.

Pris – Hva koster en arabisk oversettelse?

Vi må vurdere dokumentet før vi kan oppgi en pris, og vi vil derfor be deg sende inn dokumentet ditt via vår hjemmeside. Når vi har mottatt dokumentet som skal oversettes til eller fra arabisk, gir vi deg et tilbud på pris og leveringstid. Du kan sende oss dokumentet ved å skanne det og fylle ut vårt kontaktskjema.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle translatøren. Autorisering.no er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Bedriftsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange forskjellige tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste fagområder og har derfor også oversettere med forskjellig bransjekunnskap. Når vi utfører bedriftsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for at du får den best mulige oversettelsen. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du kan få maksimalt ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir utført av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker å få oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via vår kontaktformular.

Levering – Få tilsendt den arabiske oversettelsen din       

Vi sender alle oversettelser med posten til den ønskede adressen, uansett om det er i Norge eller utlandet.

Telefonisk og online chat-support alle ukens dager fra kl. 08.30 til 16.30

Du har mulighet for å kontakte oss alle hverdager, med unntak av helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08.30 til 16.30.

Bestill online med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel

Hvis du beslutter deg for å få hjelp med din arabiske oversettelse av Autorisering.no, kan du betale med betalingskort, Vipps eller bankoverførsel.

Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03, 

via e-post: [email protected] eller gjennom vår chat. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121