Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til arabisk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Hos Autorisering.no har vi arabiske oversettere som kan hjelpe deg med din oversettelse.  

Hvis du har behov for en oversettelse til arabisk, så kan vi hjelpe deg. Vi har blant annet erfaring med tekster til brosjyrer, spørreundersøkelser, hjemmesider o.l.

Pris – Hva koster en arabisk oversettelse?

Vi må vurdere teksten før vi kan oppgi en pris, og vi vil derfor be deg sende oss en henvendelse via hjemmesiden vår, hvor du laster opp teksten du ønsker oversatt. Når vi har mottatt henvendelsen din setter vi opp et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid. Du kan sende oss filene dine ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av Autorisering.no, vi er underlagt full taushetsplikt og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Bedriftsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange forskjellige tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste fagområder og har derfor også oversettere med forskjellig bransjekunnskap. Når vi utfører bedriftsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for at du får den best mulige oversettelsen. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du kan få maksimalt ut av budsjettet ditt. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir utført av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker å få oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via vår kontaktformular.

Telefonisk og online chat-support alle ukens dager fra kl. 08.30 til 16.30

Du har mulighet for å kontakte oss alle hverdager, med unntak av helligdager. Våre åpningstider er fra kl. 08.30 til 16.30.

Bestill online med bankkort, Vipps eller bankoverførsel

Hvis du bestemmer deg for å få hjelp med din arabiske oversettelse av Autorisering.no, kan du betale med bankkort, Vipps eller bankoverførsel.

Kontakt oss på telefon +47 40 88 88 03, 

via e-post: [email protected] eller gjennom vår chat. 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121