Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til norsk.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Motta et uforpliktende tilbud fra Autorisering.no på en norsk oversettelse - enten en autorisert oversettelse med stempel eller en ordinær oversettelse

Gjennom Autorisering.no kan man både få en autorisert norsk oversettelse fra en statsautorisert oversetter eller få en normal oversettelse. Hva du trenger, avhenger av den aktuelle myndigheten og hvor oversettelsen skal brukes. Derfor anbefaler vi at du kontakter den aktuelle myndigheten for å avklare dette før du kontakter oss. 

Norske translatører 

Våre norske oversettere er autoriserte translatører med flere års erfaring på hvert sitt felt. Våre norske oversettere har tidligere oversatt dåpsattester, skilsmissebevillinger, politiattester, testamenter og mange andre typer offentlige dokumenter. Uansett hvilken type oversettelse du trenger, kan vi nesten alltid hjelpe deg med oversettelsen. Autorisering.no tilbyr blant annet å utføre autoriserte oversettelser med signatur og stempel fra den statsautoriserte oversetteren. I tillegg til vårt faste team av norske oversettere har vi over 500 oversettere i utlandet som kan hjelpe. Med andre ord har vi alltid et stort nettverk til disposisjon, i tilfelle du har helt spesielle tekster som skal oversettes.

Hva koster en norsk oversettelse? 

For at du skal få en pris på hva det vil koste å få teksten oversatt til eller fra norsk, kan du sende inn dokumentene dine via vårt kontaktskjema. Vi kommer tilbake innen så fort som mulig alle hverdager under åpningstiden. Ta et bilde av dokumentene dine eller skann dem og send dem elektronisk. 

Onlinebetjening                          

Vi kan treffes gjennom vårt kontaktskjema, chatten på vår nettside eller e-post, og du kan også ringe og snakke med oss direkte. Åpningstidene våre er fra kl. 08.30 til 16.30. Autorisering.no tilbyr bare onlinebetjening. Hvis du ønsker å møte oss personlig, må du avtale et tidspunkt med oss. 

Slik bestiller du en oversettelse          

For å motta et tilbud, vennligst oss tekstene som skal oversettes. Etter dette vil det være mulig å akseptere vårt tilbud ved å betale med enten bankkort, Vipps eller bankoverføring. Kontakt oss gjerne umiddelbart, vi ser frem til å hjelpe deg.

Forretningsoversettelser 

Autorisering.no oversetter mange tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Når vi foretar forretningsoversettelser, er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden og har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt. Da vil en av våre prosjektledere komme tilbake til deg. 

Behandling av dokumentene dine                  

Alle dokumenter behandles strengt konfidensielt, så du kan trygt sende dine tekster til oss.

Leveringstid på norske oversettelser      

Vi er kjent for vår raske leveringstid. Den typiske leveringstiden for en gjennomsnittlig oversettelse er 4 virkedager. Så snart vi mottar dokumentene dine, kan vi sende deg en bekreftelse på hvor lang leveringstiden vil være. Send oss derfor dokumentene via vårt kontaktskjema, og du vil motta en konkret leveringstid fra oss. 

Få dokumentene dine i posten            

Etter at vi er ferdige med å oversette tekstene dine og har den autoriserte oversettelsen klar, sender vi den til ønsket postadresse. 

Håndtering av hasteoppdrag  

Vi håndterer hasteoppdrag hver dag. Ved hasteoppdrag er det andre forhold som gjelder. Oppgi gjerne når du trenger oversettelsen tilbake, så avtaler vi videre derfra.

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121