Legalisering

Vi oversetter tekstene dine til urdu.
Få en oversetter til å utføre en profesjonell oversettelse.

Vi oversetter tekstene dine til og fra urdu. Få en statsautorisert translatør til å utføre en profesjonell oversettelse.

Mange dokumenter må oversettes av en statsautorisert oversetter, legaliseres hos en notar og påføres apostillestempel. Ofte er det vanskelig å vite nøyaktig hva man trenger. Derfor anbefaler vi at du på forhånd kontakter myndigheten som trenger oversettelsen, eller undersøker om de har oppgitt kravene på nettsiden sin. Du er også velkommen til å kontakte Autorisering.no for å få veiledning om hvordan du finner ut hva du trenger.

Oversettere til og fra urdu

Autorisering.no har ca. 200 oversettere fra Norge, og flere av dem oversetter til urdu. Vårt team av urdu-translatører utfører oversettelser til både private og bedriftskunder. Vi kan hjelpe med de aller fleste typer oversettelser. Vi har spesielt god erfaring med å oversette dåpsattester, testamenter, vitnemål, førerkort og lignende dokumenter.

Autorisering.no sikrer deg den beste prisen på urdu oversettelse

Takket være vårt omfattende nettverk av oversettere får du den mest konkurransedyktige prisen. Både pris og leveringstid varierer ut fra tekstmengde og vanskelighetsgrad. Send oss gjerne dokumentet som skal oversettes, så kommer vi tilbake til deg snarest mulig med et pristilbud som inkluderer leveringstid.

Taushetsplikt – Ditt dokument er i trygge hender    

Autorisering.no er underlagt streng taushetsplikt. Dokumentene du sender oss, blir kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle oversetteren. Dersom du ikke ønsker å bestille oversettelsen, blir dokumentene slettet fra våre systemer.

Bedriftsoversettelser

Autorisering.no oversetter mange typer tekster for bedriftskunder. Vi har kunder fra de fleste bransjer, og derfor har vi også oversettere med spesialisering innenfor ulike fagfelt. Ved forretningsoversettelser er bransjekunnskap avgjørende for om du får en god oversettelse. Vi har derfor spesialister fra hele verden, og vi har samtidig sikret deg de beste prisene slik at du får maksimalt ut av budsjettet. Alle oversettelser som utføres av Autorisering.no, blir gjort av morsmålsoversettere. Hvis du har en tekst du ønsker oversatt, anbefaler vi at du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt.

Levering via post

Så snart vi har fullført din oversettelse til/fra urdu, sender vi den direkte til deg i posten. Leveringen er alltid inkludert i prisen, og vi leverer til ønsket adresse i enten inn- eller utland. Du kan også be om å motta oversettelsen elektronisk.

Når du trenger oversettelsen raskt

Hvis du trenger oversettelsen snarest mulig, anbefaler vi at du fyller ut vårt kontaktskjema og ringer oss opp rett etterpå. På den måten kan vi komme tilbake til deg så fort vi kan. 

Kontakt oss via e-post, chat eller telefon alle hverdager mellom kl. 08.30 og 16.30

Vi sitter klare til å hjelpe deg mandag til fredag fra kl. 08.30 til 16.30 med unntak av helligdager. 

Kontakt oss på telefon +47 408 88 803, via e-post: [email protected] eller via vår chat.  

Vi ser frem til å høre fra deg.

Ved behov kan du kontakte oss og avtale et personlig møte. 

 

Bestill online med betalingskort, Vipps eller bankoverføring   

Du har muligheten til å betale med VISA, MasterCard og andre bankkort. I tillegg kan du betale via bankoverføring eller Vipps. Hvis du ønsker å betale kontant, må det avtales med oss. 

Ring oss på +47 408 88 803
Vi er også tilgjengelig via chat. Der snakker du med en av våre medarbeidere som er klare til å svare på dine spørsmål mellom 08:30-16:30.
Har du behov for en statsautorisert oversettelse?
Dersom du skal ha en statsautorisert oversettelse eller bare en vanlig profesjonell oversettelse, så kan vi hjelpe deg. Hvis du er usikker på hva som kreves av ditt dokument er det bare å ta kontakt med oss!
Send oss ditt dokument i dag og vi stiller med et pris- og leveringstilbud
Vi sender den ferdige stemplede oversettelsen hjem til deg.
Bestill på nett i dag. Du kan også betale med Vipps!
Bestill og betal på nett med bankkort, Vipps eller bankoverførsel
All kommunikasjon foregår elektronisk for å sikre en raskest mulig prosess for deg
Leveringstid etter bestilling - kontakt oss for å få en leveringstid på din oversettelse
Vi oversetter til og fra de aller fleste språk i verden

Vi oversetter til mange ulike språk

Hvem er teamet bak autorisering.no? Autorisering har avtaler med Norges mest erfarne autoriserte translatører og har mange års erfaring med eksekvering av statsautoriserte oversettelser både til private- og bedriftskunder. Vi har spesialisert oss i statsautoriserte oversettelser og hjelper deg gjerne med å autorisere ditt dokument. Ring oss gjerne på +47 408 88 803 dersom du har noen spørsmål!
Les mer om oss
Autorisering.no
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo
Norge
+47 408 88 803
Org.nr.: 919 257 121